Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kdy marinovat maso

marinování masa
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Zkuste maso marinovat až po opečení. Získáte skvělý dresink.

Marinády dovedou na grilu udělat pěknou paseku. Proto je výhodný opačný postup: maso nebo ryby nejdřív ogrilujte a teprve potom naložte do marinády – tak jako tak by mělo maso po upečení odpočívat – a marinádu pak sníte jako dresink.

Na hovězí je skvělá směs olivového oleje, šalotek či jarních cibulek nakrájených na kolečka a červeného vinného nebo balsamikového octa. Na drůbeží maso se hodí olej s nasekanými bylinkami. Na ryby vyzkoušejte třeba tekutý med smíchaný se sójovou omáčkou.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč