Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se kupovat maso: hovězí květová špička

hovězí maso
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Kráva není jen ‚přední a zadní maso‘! Představujeme vám poklad, který před vámi doposud v řeznictvích tajili, a přidáváme i návod, jak jej zužitkovat na maximum.

V novém seriálu vám postupně představíme různé druhy masa. Dozvíte se všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Tentokrát vám šéfkuchař Václav Frič poradí, jak a kde koupit hovězí květovou špičku. Dozvíte se, jak ji upravovat a servírovat. Uvařil pro vás také dvě jídla – z čerstvého masa pečenou květovou špičku se špenátem a knedlíky a z masa odleželého dokonalý rostbíf, který vás nadchne svojí intenzivní chutí.

První díl nového seriálu o nakupování a úpravě masa najdete v dubnovém vydání časopisu Apetit.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...