Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak snadno oloupat broskve?

broskve
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nemusíte se zbytečně namáhat, zjednodušte si práci a zkuste náš trik. 

Broskve, ale i rajčata a jiné podobné plody ponořte do vařící vody, vyndavejte děrovanou lžící a loupejte nožíkem.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...