Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,7 (21x)
30. 9. 2016
Broskvový koláč pod sklem


Velmi snadné
> 60 min
3,7 (21x)

…tedy pod průhlednou želatinou, která slouží jako ,výloha‘ pro ovocnou náplň. Na tomhle lehkém koláči je kromě broskví úžasný také fakt, že vůbec


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 134.5 kcal
  • Bílkoviny 21.75 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004