Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Parní revoluce, které můžete být přímými svědky

AD
kure v troube whirlpool
ZDROJ: Whirlpool
sdílet:

Mistrovství v pečení máte na dosah. Hodit se vám k tomu bude jedno eso v rukávu: Pára, která nakopne kynutí, podpoří křupavost a dodá na šťavnatosti. Sny o takovém pečení umí plnit parní trouby Whirlpool. V záplavě horké páry vykouzlí dokonalé gastronomické skvosty přímo ve vaší vlastní kuchyni.

Docílit křupavé chlebové kůrky nebo propečené kůžičky u kuřete bude hračka, pokud zvolíte geniálního pomocníka - multifunkční troubu. Vaši kuchyň promění v laboratoř zdraví a gurmánských zážitků. Přípravu pokrmů totiž změní zcela od základů.

  • Troubu Whirlpool s funkcí 6. SMYSL nemusíte například před pečením předehřívat. U vybraných automatických receptů si totiž trouba díky zabudovanému senzoru teploty sama rozhodne, zda je předohřev potřeba, nebo ne.

Za trochu vody hodně muziky

Ve své kuchyni potřebujete spolehlivé základní spotřebiče a dobrá trouba je jedním z nich. V té parní Whirlpool bleskově připravíte několikachodové menu pro celou rodinu.

  • Suroviny v ní navíc neztratí chuť – naopak, přípravou v páře se chutě ještě podpoří a rozvinou. 
  • Jídlo se nikdy nespálí a nepřijde ani o cenné vitaminy.

S funkcí SteamSense zase dokážete připravit jídla, která by mohla v mžiku konkurovat labužnickým skvostům od nejlepších šéfkuchařů. V procesu přípravy se totiž optimálně kombinuje působení vodních par a tepla.

  • Stačí do speciálního šuplíku trouby nalít vodu a pak už se jen nechat překvapovat…

Trouby z řady W Collection zase svedou využívat 3 různých úrovní vlhkosti. Tím můžete přizpůsobit pečení s párou konkrétní potravině na míru.

  • Vysoká intenzita páry, 75% pára, je ideální pro dokonalé propečení ryb.
  • Střední intenzita páry, 50% pára, bude správnou volbou pro křehkou pečínku.
  • Nízká intenzita páry, 25% pára, skvěle poslouží při pečení koláčů nebo chleba.
  • U parních trub s nejpokročilejší funkcí SteamSense+ můžete dokonce využít 100% páry. Tato volba je ideální pro vaření vajec, drůbežích plátků nebo zeleniny.

Všechny chody najednou

Funkce Cook4 umožňuje naráz připravovat hned čtyři odlišné pokrmy – od předkrmu až po dezert. Cook4 totiž zabraňuje mísení chutí a vůní.

  • Aktivací této funkce se kombinuje činnost topného článku s rozvodem vzduchu pro rovnoměrné teplo a neustálou recirkulací vzduchu. Díky tomu jsou zaručeny nejen úžasné labužnické výsledky.
  • Dalším benefitem je, že výrazně ušetříte čas a energii. 

Související články

Autor: Olga Šlesingrová

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...