Pomalé pečení ve vypnuté troubě si oblíbíte. Jen se musíte udržet a troubu neotvírat, aby teplo neuniklo ven. Pomalu pečený vysoký roštěnec je ten pravý recept, jak tuto techniku vyzkoušet. Pomalu pečenou roštěnou servírujete s bramborovou kaší a hráškem na másle.
Suroviny
Pro 8-10 osob
Suroviny
Pro 8-10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5361 kcal
- Bílkoviny 501 g
- Sacharidy 118 g
- Tuky 324 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem