Tradiční ‚chléb chudých‘ je dnes oblíbenou pochoutkou v luxusních restauracích. Itálii ale můžete zažít i doma a focacciu si upéct podle našeho receptu. Je krásně nadýchaná, plná oliv, voní rozmarýnem – zkrátka neodolatelná.
Videorecept
Suroviny
4 větší placky
Suroviny
4 větší placky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3687 kcal
- Bílkoviny 87 g
- Sacharidy 339 g
- Tuky 200 g
Postup přípravy
- Desatero nejoblíbenějších chlebových placek po celém světě: Které to jsou? Škola pečení: plochý chléb
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/7
Červenec 2004