Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,0 (126x)
30. 9. 2016
Italský chléb focaccia
Apetit
Italský chléb focaccia
Apetit


Snadné
< 90 min
4,0 (126x)

Tradiční ‚chléb chudých‘ je dnes oblíbenou pochoutkou v luxusních restauracích. Itálii ale můžete zažít i doma a focacciu si upéct podle našeho receptu. Je krásně nadýchaná, plná oliv, voní rozmarýnem – zkrátka neodolatelná. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 větší placky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 větší placky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3687 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 339 g
  • Tuky 200 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Desatero nejoblíbenějších chlebových placek po celém světě: Které to jsou? Škola pečení: plochý chléb

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(126 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004

Související články

Hnětení chleba

VIDEO: Upeč třeba chleba. Díl druhý: těsto

V předchozím díle vám redaktorka Darina Sieglová s blogerkou Julianou Fischerovou alias Maškrtnicí ukázaly, jak oživit domácí kvásek, abyste si z něj mohli upéct chleba. V následujícím videu se dozvíte, jak proměnit kvásek v hutné chlebové těsto.