Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření s kapary

Ryba s kapary
ZDROJ: Commons Wikimedia
sdílet:

Kapary jsou uzavřená poupata květů keře kapary trnité. Nejčastěji se nakládají do octa nebo do soli a používají se hlavně ve středomořské kuchyni.

 

Kapary naložené pouze v soli před vařením propláchněte.Při vaření je nechte jen lehce prohřát. Během delší tepelné přípravy začínají kapary hořknout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč