Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Telecí s kaparovým máslem

Telecí s kaparovým máslem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 353 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 16 g
Tuky 33 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlé jídlo, které osvěží váš minutkový repertoár.

Suroviny

máslo 40 g
sůl
telecí medailonky
kapary 2 PL
citronová kůra 1 ks
petrželka
pepř
citronová kůra

V pánvi na 40 g másla opečte osolené a opepřené telecí medailonky; asi 3–4 minuty z každé strany. Do pánve přidejte 2 lžíce kaparů a kůru z 1 citronu nakrájenou na nudličky. Zamíchejte; podávejte sypané petrželkou a citronovou kůrou.

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit