0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí s kaparovým máslem

Telecí s kaparovým máslem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Telecí s kaparovým máslem

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 308 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 0 g
Tuky 33 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlé jídlo, které osvěží váš minutkový repertoár.

Suroviny

máslo 40 g
sůl
telecí maso
medailonky
kapary 2 PL
citronová kůra
z jednoho citronu + na ozdobu
petrželka
pepř
čerstvě mletý

1 V pánvi na 40 g másla opečte osolené a opepřené telecí medailonky; asi 3–4 minuty z každé strany. Do pánve přidejte 2 lžíce kaparů a kůru z 1 citronu nakrájenou na nudličky.

2 Zamíchejte; podávejte sypané petrželkou a citronovou kůrou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Jak na nejlepší chili con carne
  • Poradna

Jak na nejlepší chili con carne

Texaský pokrm chili con carne v překladu znamená chilli s masem a každý kuchař ho připravuje trochu jinak. Neodolatelnou chuť a vůni jídlo získá přidáním ostrých papriček, římského kmínu a čokolády. Díky radám v článku připravíte hrnec plný...
Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit