0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3 tipy na kurzy italské kuchyně

spagety se zeleninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Venku mrzne, až praští. Roztajte s vařečkou v ruce. Vybrali jsme pro vás oblíbené kurzy vaření, kde vás naučí jídla s italským temperamentem. Rezervujte si své místo včas!

Pražský kulinářský institut, Praha: Výroba domácích těstovin a jednoduché italské omáčky

Šéfkuchař italské restaurace La Finestra s vámi projde krok ze krokem výrobu domácí těstovin, ke kterým si uvaříte snadné italské omáčky. V menu kurzu najdete pappardelle s houbami, taglierini s mořskými plody, lasagne s pečenou čekankou a cannelloni s omáčkou z čerstvých rajčat.

Termín kurzu: 19. února 2014
Info: www.prakul.cz

Chefparade, Praha: Italská kuchyně I.

Na domácí těstoviny a italské omáčky se zaměřuje i kurz v žižkovské škole vaření. Naučíte se připravit lasagne, bazalkové pesto s piniovými oříšky a olivovým olejem, tradiční boloňské ragú, krémové risotto s parmazánem a osvěžující citronový piškot s malinami.

Termín kurzu: 6. února 2014
Info: www.chefparade.cz

Divoká vařečka, Brno: Italské tradiční dezerty

Šéfcukrář restaurace Il Mercato vás zasvětí do přípravy návykových sladkostí. Naučíte se profiterolky z odpalovaného těsta, vařený žloutkový krém a sicilskou specialitu cannoli (smažené trubičky plněné ricottovým krémem). Chybět nemůže ani klasické tiramisu v moderní úpravě, drobenkový dort s pečenými mandlemi a křehká crostata ze šlehaného těsta. Co si přát víc? Snad už jen šálek silného espresa.

Termín kurzu: 18. února 2014

 
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč