Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (43x)
18. 7. 2014
Italský hroznový koláč
Apetit
Italský hroznový koláč
Apetit


Snadné
< 75 min
4,0 (43x)

Šťavnatý a vláčný koláč typický pro italské vinobraní můžete vyzkoušet sami v našich zeměpisných šířkách. Italský koláč z hroznového vína překvapí i zachutná.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 306.5 kcal
  • Bílkoviny 6.63 g
  • Sacharidy 31.75 g
  • Tuky 16.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007