Italské biolasagne

Italské biolasagne

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (1)
Více než hodinu 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 732 kcal
Bílkoviny 35 g
Cukr 52 g
Tuky 37 g
Vláknina 17 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lahodné alternativní biolasagne

Suroviny

1 bal
biolasagne ploché
tvaroh 1 bal
tvrdý, nastrouhaný
tofu 1 bal
Country life
rajčatové pyré 400 g
s kousky rajčat
sojanéza 1
Provamel
žampiony 400 g
nakrájené
petrželka 1 PL
bazalka,dobromysl,saturejka,tymián v biokvalitě , nasekat
česnek 2 ČL
sušený
sůl mořská
rostlinný olej
vymazání
olivy zelené hrst
+ strouhaný sýr
1. Rajčatové pyré smíchejte se žam­piony i bylinkami a lehce je osolte. Tofu nastrouhejte a smíchejte s tvarohem, sojanézou, česnekem, petrželkou a solí.

2. Do vymazaného pekáčku na dno rozetřete čtvrtinu rajčatové směsi a na ni položte čtvrtinu lasagní. Na ně rozetřete čtvrtinu sýrové směsi. Vrstvy opakujte, zakončete rajčatovou směsí. Troubu předehřejte na 150, horkovzdušnou na 130 stupňů.

3. Lasagne překryjte alobalem, vložte do trouby a pečte zhruba hodinu. Na závěr je posypte sýrem i černými olivami a dopečte bez fólie do mírného zhnědnutí, asi pět minut. 

Komentáře

Obchod Apetit