0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dnes vychází kuchařka Saláty. Naučí vás saláty lehké i sytivé

bramborovy salat
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Právě vyšla nová kuchařka Saláty z Edice Apetit. Přináší 150 ověřených receptů. Naučte se připravovat ty nejlepší křehké a křupavé saláty i takové, které zasytí a zahřejí v zimě.

160 stran, 150 receptů

Kuchařka Saláty z edice Apetit obsahuje 150 receptů na saláty české i světové, klasické i neobvyklé, saláty jako předkrmy, hlavní chody i dezerty, vyladěné zálivky a spoustu křupavých tipů a triků. Ať už máte chuť na čerstvou a křupavou zeleninu, nebo byste si dali teplý a sytivý salát k obědu, v kuchařce Saláty si vyberete! Nejlepší recepty na saláty samy uvařily a ochutnaly redaktorky časopisu Apetit.
kuchařka Saláty

Tip editorky

Na kuchařce pracoval stejný tým redaktorek Apetitu jako na kuchařkách předchozích, tentokrát hlavní slovo dostala editorka Šárka Hamanová, která saláty zbožňuje! Všem doporučuje vyzkoušet salát s nektarinkami a kozím sýrem z kapitoly Saláty s ovocem. „Tenhle salát bylo úplně první jídlo, které jsem kdy uvařila podle Apetitu, a bylo to pro mě úplně zjevení. Naprosto mě dostalo – kombinace ovoce, sýra a zelených lístků a promakaná zálivka s medem, cibulí a balzamikovým octem… To je zkrátka moje srdeční záležitost,“ prozradila Šárka.

A přidává i radu pro začátečníky, jak připravit ve chvilce i bez kuchařských zkušeností skvostný salát. „Základem je dobrá zálivka – podle mě klasická vinaigrette z olivového oleje a balzamikového octa. Když ji nalijete na směs jakékoli čerstvé zeleniny, získáte výborný salát, který můžete podávat jako přílohu nebo předkrm,“ radí Šárka Hamanová.

Kde koupit

Kuchařku Saláty koupíte za 299 Kč v e-shopu na www.apetitonline.cz, v síti prodeje knihkupectví Kanzelsberger a ve vybraných novinových stáncích. Více informací najdete na www.apetitonline.cz v sekci Edice.

Související články

Jarní saláty
  • Zajímavosti

Jarní saláty

Barevné variace Při přípravě jarních salátů vyzkoušejte i jiné odrůdy listové zeleniny, než jste zvyklí. Využijte chuťových variant salátů, které se nabízejí – lehce oříškového polníčku, příjemně nahořklé červené čekanky radicchio,...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit