0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dnes vychází kuchařka Saláty. Naučí vás saláty lehké i sytivé

bramborovy salat
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Právě vyšla nová kuchařka Saláty z Edice Apetit. Přináší 150 ověřených receptů. Naučte se připravovat ty nejlepší křehké a křupavé saláty i takové, které zasytí a zahřejí v zimě.

160 stran, 150 receptů

Kuchařka Saláty z edice Apetit obsahuje 150 receptů na saláty české i světové, klasické i neobvyklé, saláty jako předkrmy, hlavní chody i dezerty, vyladěné zálivky a spoustu křupavých tipů a triků. Ať už máte chuť na čerstvou a křupavou zeleninu, nebo byste si dali teplý a sytivý salát k obědu, v kuchařce Saláty si vyberete! Nejlepší recepty na saláty samy uvařily a ochutnaly redaktorky časopisu Apetit.
kuchařka Saláty

Tip editorky

Na kuchařce pracoval stejný tým redaktorek Apetitu jako na kuchařkách předchozích, tentokrát hlavní slovo dostala editorka Šárka Hamanová, která saláty zbožňuje! Všem doporučuje vyzkoušet salát s nektarinkami a kozím sýrem z kapitoly Saláty s ovocem. „Tenhle salát bylo úplně první jídlo, které jsem kdy uvařila podle Apetitu, a bylo to pro mě úplně zjevení. Naprosto mě dostalo – kombinace ovoce, sýra a zelených lístků a promakaná zálivka s medem, cibulí a balzamikovým octem… To je zkrátka moje srdeční záležitost,“ prozradila Šárka.

A přidává i radu pro začátečníky, jak připravit ve chvilce i bez kuchařských zkušeností skvostný salát. „Základem je dobrá zálivka – podle mě klasická vinaigrette z olivového oleje a balzamikového octa. Když ji nalijete na směs jakékoli čerstvé zeleniny, získáte výborný salát, který můžete podávat jako přílohu nebo předkrm,“ radí Šárka Hamanová.

Kde koupit

Kuchařku Saláty koupíte za 299 Kč v e-shopu na www.apetitonline.cz, v síti prodeje knihkupectví Kanzelsberger a ve vybraných novinových stáncích. Více informací najdete na www.apetitonline.cz v sekci Edice.

Související články

Jarní saláty
  • Zajímavosti

Jarní saláty

Barevné variace Při přípravě jarních salátů vyzkoušejte i jiné odrůdy listové zeleniny, než jste zvyklí. Využijte chuťových variant salátů, které se nabízejí – lehce oříškového polníčku, příjemně nahořklé červené čekanky radicchio,...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit