Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 143 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 24 g
Tuky 0 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dá se připravit až 48 hodin předem. Na šest porcí potřebujete 4 velké červené papriky.

Suroviny

vinný ocet bílý 1 PL
červený, na dochucení

Postup

1

Kleštěmi je přidržte nad plameny plynového sporáku a otáčejte jimi, aby se slupka opálila. Můžete je také vložit pod gril v troubě, dokud slupka nezačne černat a praskat. (Pod ní se po oloupání objeví šťavnatá dužina, která opečením krásně zvláční.)

2

Pak je na deset minut vložte do plastového sáčku. Vyjměte, oškrábejte opálenou slupku, odstraňte semínka a nakrájejte papriky na centimetrové proužky. V míse je smíchejte s dresinkem ze lžíce červeného vinného octa a pěti lžic olivového oleje. Opepřete, osolte a přidejte pár černých oliv.

3

Mísu pokryjte fólií a dejte do chladničky. Před podáváním salát nechte dojít pokojové teploty.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/7

Komentáře

29.08.2007 14:45
Recept se nachází v č. 7/04, str.27

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč