0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Farmářské trhy na Kulaťáku

Jarní zelenina
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Praha 6 přivítá jaro trhem se zemědělskými a potravinářskými produkty. Konat se bude v sobotu 20. března.

Tržnice s čerstvou zeleninou, ovocem, sýry, uzeninami i vínem bude otevřena v osm hodin ráno. Veškerý sortiment bude pocházet z domácí produkce.

Trh bude umístěn na Vítězném náměstí na prostranství mezi ulicemi Evropská a Jugoslávských partyzánů.

Záměrem městské části Praha 6 a radnice hlavního města Prahy je vytvořit první a ojedinělou tržnici se zemědělskými a potravinářskými produkty v Praze.

Uvažuje se i o možnosti, že by se takové trhy konaly ve čtrnáctidenním intervalu v období jara, léta a podzimu.

Kdy a kde?
20. března, 8.00–14.00, Vítězné náměstí, Praha 6

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit