Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,4 (9x)
14. 2. 2017
navarin
Apetitonline.cz
Navarin, dušené maso v zelenině
Apetitonline.cz


< 60 min
3,4 (9x)

Vydatné jídlo francouzského venkova se většinou připravuje z jehněčího, ale stejně dobře se hodí i telecí nebo hovězí. Maso se opéká dvakrát, takže je nádherně šťavnaté!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 652.33 kcal
  • Bílkoviny 31 g
  • Sacharidy 32.17 g
  • Tuky 31.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/5

Květen 2004

Související články

zelenina

Rozdáváme rukavice na čištění zeleniny

Na Zelených trzích, které můžete navštívit do 15. srpna na pražské Kampě, se můžete potkat i s Apetitem. Náš stánek pro vás otevřeme v pátek 10. srpna a zavíráme až v neděli 12. srpna. Těšíme se na vás vždy od 8 do 15 hodin.

Apetit pro vás připravil kuchařky z Edice Apetit za zvýhodněnou cenu, a to s rozdílem 10 až 15 % oproti nákupu v trafikách a knihkupectvích. Můžete si také objednat předplatné společně s dárkem od společnosti Zepter – soupravou na vakuování potravin VacSy. Všem, kteří si nestihli koupit květnové vydání Apetitu a nemají rukavice na čištění zeleniny, je budou naše hostesky rozdávat zdarma po celou dobu konání trhu. 

Přijďte na Zelené trhy ochutnat a nakoupit kvalitní biovýrobky. Apetit vám k české zelenině přihodí navíc rukavice na její snadné očištění.
 

Připravila Irena Vaňková