Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jahodobraní na Jiřáku

Jahodobraní na Jiřáku
sdílet:

Nejoblíbenější tuzemské ovoce má opět sezonu. Nakupte si plné košíky a pusťte se do marmelád a zamrazování.

Ve čtvrtek 19. června provoní náměstí Jiřího z Poděbrad jahody. Čerstvě nasbírané je budou nabízet pěstitelé z předměstí Prahy a blízkého okolí. Představí unikátní české odrůdy, které jinde neseženete. Jahody si můžete vychutnat jen tak čerstvé nebo si je namočit do čokolády, která bude po celý den tryskat z čokoládové fontány.



Co s jahodami: menší množství jahod snězte hned začerstva, rozmačkané s cukrem, v pohárech se šlehačkou nebo žloutkovými krémy. Jahody spotřebujte během dvou dnů. Lednička stejně jako mytí jim nesvědčí. Jahody, které nesníte, zamrazte, buď jako celé plody, nebo z nich připravte dřeň či protlak. Uvařit z nich můžete také džem či sirup.

Jahodobraní na Jiřáku
čtvrtek 19. června 2014
www.farmarsketrziste.cz

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč