0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Léto s příchutí jahod

Léto s příchutí jahod
sdílet:
Na začátku léta vrcholí sezona jahod. Nejvyšší čas uspořádat jahodové hody – ocení je nejen vaše děti. Archeologické výzkumy potvrdily, že na divokých lesních jahodách si pochutnával už pračlověk. Staří Římané nedali dopustit nejen na jejich lahodnou chuť, ale i na jejich léčivé účinky – jsou spolehlivým zdrojem vitaminů A, B, C, E a mnoha minerálních látek. Protože se z 87% skládají z vody a obsahují pouze 32 kalorií na 100 g, jsou oblíbenou potravinou při redukčních dietách.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit