Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s polohrubou pšeničnou moukou

Polohrubá pšeničná mouka má do určité míry velmi univerzální využití. Díky své relativně jemné struktuře je vhodná pro přípravu bábovek, buchet a koláčů. Při přípravě těsta může někdy i zastoupit hladkou mouku, a to částečně nebo dokonce úplně. Polohrubá mouka má ve srovnání s hladkou moukou vyšší podíl lepku. Vykouzlit se z ní dají moučníky i chutné koláče z piškotového těsta. Použít ji můžete také při přípravě kynutého těsta.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč