Z rodinných farem
Od 1. do 12. června budou v Brně probíhat slavnosti Jídlo z blízka. Šest předních brněnských restaurací připraví tříchodová menu, ve kterých vyniknou místní suroviny. V nabídce budou například pstruzi vylovení v říčce Punkvě, vepřové či hovězí z biofarmy v Sasově, králičí maso z farmy rodiny Kočárových, tvaroh a ručně stloukané máslo z Habří nebo sladké jahody v biokvalitě od sadaře Jiřího Kargera.
Brněnské restaurace, které nabídnou menu z regionálních surovin:
- Boulevard
- Hansen
- Koshi
- La Bouchée
- Noem Arch
- U Kastelána
Festivalový pas
Tříchodové menu budou restaurace nabízet za festivalovou cenu. Pokud chcete ochutnávat se slevou, kupte si festivalový pas. Ten vám kromě nižší ceny festivalových menu zajistí také výhodnější vstup na doprovodné akce slavností a slevy na nákup na farmářském trhu a v partnerských obchodech. Do pátku 20. května koupíte pas v předprodeji za 333 Kč, poté bude stát 444 Kč.
Více informací: www.jidlozblizka.cz