0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelené a svěží jarní vaření

jarní zeleninový salát s ředkvičkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Sladký hrášek, malé žluťoučké brambory a opravdu čerstvý chřest jsou k dostání jen pár týdnů v roce, a proto stojí za to zaměřit se na ně! Na jaře má sezonu všechna křehká, svěží zelenina, díky které můžeme konečně vařit z čerstvých a místních surovin.

Hrášek, chřest, lehce štiplavé jarní cibulky, mangold i špenát, nové brambory, nakyslá rebarbora i ředkvičky – sluší jim rychlá úprava a nekomplikované kombinace. Brambory máme stejně nejraději jen tak se solí a máslem a ředkvičky na krajíci chleba. Pokud ale máte chuť vyzkoušet něco nového, pusťte se do jarního vaření s květnovým Apetitem. Třeba nové brambory si můžete dát pečené s lososem nebo v salátu vařené s cukrovým hráškem, v hebké krémové polévce s uzenou rybou nebo zapečené s čedarem ve slaném koláči. A stejně nápadité recepty pro vás máme i s chřestem a zeleným hráškem.

 
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč