Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ředkvičkový salát s mladou cibulí

Ředkvičkový salát s mladou cibulí

4.3/5 Počet hodnocení: 11
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 458 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 11 g
Tuky 41 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jednoduchý, řízný a svěží. Ideální zakončení lehkého letního oběda!

Suroviny

Na salát
ředkvičky 2 svazky
větších
cibule 100 g
mladá s natí
Na zálivku
olivový olej 3 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý
vinný ocet bílý 1 PL
bílý (bylinkový)

Postup

1

Ředkvičky a cibuli očistěte, omyjte, nakrájejte na plátky a vložte do mísy.

2

V misce smíchejte suroviny na zálivku. Těsně před podá­váním salát promíchejte s dresinkem a posypte klíčky.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/6

Komentáře

02.09.2007 14:39
Recept se nachází v č.6/05, str.51

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...