Lehká kedlubnová polévka u nás začátkem jara nesmí chybět na jídelním stole. Je to pořádná vitamínová vzpruha po dlouhých zimních měsících. Recept obsahuje řadu běžných surovin, ale také umeocet. Ten má sice exotický název a původ, ale jeho chuť skvěle doplňuje mnoho českých jídel. A navíc má oproti běžnému octu až neuvěřitelně léčivé vlastnosti.
Suroviny
4-5
Suroviny
4-5
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 280.75 kcal
- Bílkoviny 4 g
- Sacharidy 24.5 g
- Tuky 17.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008