Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,6 (37x)
18. 7. 2014
Lehká kedlubnová polévka
Apetit
Lehká kedlubnová polévka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,6 (37x)

Lehká kedlubnová polévka u nás začátkem jara nesmí chybět na jídelním stole. Je to pořádná vitamínová vzpruha po dlouhých zimních měsících. Recept obsahuje řadu běžných surovin, ale také umeocet. Ten má sice exotický název a původ, ale jeho chuť skvěle doplňuje mnoho českých jídel. A navíc má oproti běžnému octu až neuvěřitelně léčivé vlastnosti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 280.75 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 24.5 g
  • Tuky 17.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008