Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,9 (13x)
12. 8. 2015
Bylinky mražené v oleji


Velmi snadné
< 10 min
3,9 (13x)

Praktický způsob, jak využít přebytek bylinek.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Množství podle potřeby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Množství podle potřeby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 896 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 92 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě. 

Související články

Mrazák plný zásob na zimu

Téměř každá hospodyňka přemýšlí nad tím, jak se efektivně vybavit zásobami. U některých potravin určených k rychlé spotřebě je jasnou volbou uchovávání v mrazáku. Potraviny díky hlubokému zmrazení nepodléhají zkáze a v mrazáku vydrží až několik měsíců. Zajímá vás, co všechno můžete v mrazáku skladovat? Čtěte dále, a dozvíte se mimojiné způsoby balení potravin před vložením do mrazničky.