Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (10x)
12. 8. 2015
Mangové čatní
Apetit
Mangové čatní
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (10x)

Tahle původem indická specialita se skvěle hodí ke grilovanému masu nebo do různých dipů. Mangové čatní si doma určitě připravte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 ks 250ml skleniček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 ks 250ml skleniček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7239 kcal
  • Bílkoviny 109 g
  • Sacharidy 1498 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě. 

Související články

Pitahaya

Pitahaya je šťavnaté ovoce s dračí kůží: Naučte se ho jíst a dopřejte svému tělu antioxidanty

Když se řekne exotické ovoce, většina z nás si představí ananas, kiwi, mango, kaki nebo papáju. Ale znáte pitahayu? Tohle ovoce se na český trh dostalo docela nedávno a už si získalo spoustu příznivců. Nejen že vás ohromí jeho vzhled, ale když se do něj zakousnete, pak teprve pochopíte, v čem tkví jeho kouzlo. Chcete se o pitahaye dozvědět víc? Pak neváhejte číst dál. Máme pro vás spoustu zajímavostí.