Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cheesecake brownies s malinami

Cheesecake brownies s malinami
ZDROJ: Moje Gotowanie
sdílet:

Cheesecake brownies s malinami

3.9/5 Počet hodnocení: 12
Více než hodinu Snadné Na 1 formu o průměru 24–28 cm

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4500 kcal
Bílkoviny 100 g
Sacharidy 400 g
Tuky 300 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Cheesecake brownie s malinami je, jak sám název napovídá, báječná kombinace sametového cheesecaku, vláčného brownie a sladkokyselých malin. Zaručujeme, že tento dezert uspokojí i toho nejnáročnějšího gurmána.  

Suroviny

vejce 6 ks
máslo 200 g
tmavá čokoláda 200 g
sůl 2 g
vanilkový
maliny 300 g

Postup

1

Vejce a sýr by měly mít pokojovou teplotu, vyndejte je proto z lednice v předstihu (alespoň 30 minut). Troubu předehřejte na 175°C.

2

Máslo nakrájejte a čokoládu nalámejte na kousky. Vložte do žáruvzdorné misky a tu postavte na hrnec s vroucí vodou. Za častého míchání rozpusťte. Nechte zchladnout. 

3

Dortovou formu o průměru 24–28 cm vyložte pečicím papírem.

4

Do mísy robotu rozklepněte 4 vejce, přidejte 200 g cukru a vše ušlehejte do světlé husté pěny. Vmíchejte mouku, sůl a zchladlou máslovo-čokoládovou směs tak, aby se ingredience spojily. Nalijte tenkou vrstvu na dno formy.

5

Připravte cheesecakovou vrstvu. Do mísy dejte sýr, přidejte 2 vejce, 150 g cukru, vanilkový cukr a pudink. Promíchejte dohladka.

6

Sýrovou hmotu nalijte do formy. Nelijte ji pouze doprostřed, ale po celé ploše. Pokud ji nalijte pouze do středu, brownies těsto vyplave na povrch. Na cheesecakovou vrstvu rozdělte rovnoměrně lžící zbytek brownies těsta. Posypte malinami, ale pár si nechte na ozdobu.

7

Cheesecake brownies s malinami pečte asi 50 minut. Po uplynutí této doby troubu vypněte, otevřete dvířka trouby a nechte 20 minut chladnout v troubě. Poté vyjměte z trouby a nechte zcela vychladnout ve formě.

8

Vychladlé cheesecake brownies s malinami ozdobte zbytkem ovoce a nakrájejte na dílky. 

Recept a fotografie převzaty z Moje Gotowanie. 

Apetit magazín

Šťavnaté a křehké: Jak na pomalu pečené hovězí maso
  • Tipy a triky

Šťavnaté a křehké: Jak na pomalu pečené hovězí maso

Nízká teplota, hluboký pekáč se spoustou šťávy nebo vína a dostatek času. Tahle trojkombinace je zárukou úspěchu. Jaké hovězí se do pekáče hodí nejvíce a jak ho nejlépe připravit? Tyto vypečené tipy a triky se dozvíte v článku. Kromě toho...
AD
V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro
  • Tipy na víkend

V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro

Staňte se hostem Hotelu Thermal v Karlových Varech a ponořte se do kulinářského ráje, kde se spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s lahůdkami mezinárodní gastronomie. Objevte místní kulinářské tajemství v hotelové restauraci s...
Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč