Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,5 (39x)
29. 7. 2022
Focaccia s olivovým olejem a rozmarýnem
Olive Magazine/Immediate Media
Focaccia s olivovým olejem a rozmarýnem
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
3,5 (39x)

Čerstvá foccacia vonící olivovým olejem a rozmarýnem se hodí prakticky ke všemu. Aspoň podle našeho názoru. Skvělá je i obložená. Upečte si tento lahodný italský chléb k večeři, ale také jako čerstvé pečivo na piknik či svačinu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 194 kcal
  • Bílkoviny 0.67 g
  • Sacharidy 0.83 g
  • Tuky 20.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/8

Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.