Italská kuchyně je proslulá svou jednoduchostí a důrazem na sezonní a lokální suroviny. A Italové jsou zase proslulí láskou k jídlu – dokážou nad ním vést vášnivé debaty, jídlo si dovedou vychutnat a u stolu umějí sedět hodiny... Ono také projíst se antipasti, primi piati a secondi piati až k dolce chvíli trvá. A v Itálii se zásadně nespěchá.
Suroviny
Na 3 placky
Suroviny
Na 3 placky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2596 kcal
- Bílkoviny 85 g
- Sacharidy 362 g
- Tuky 80 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/8
Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.