„Halušky jsou pokrm našeho dětství. Tehdy nás ale nenapadlo, že je to proto, že jsou levné. Navíc jsou jednoduché, rychlé, výživné a snadno obměnitelné. My jsme je milovali na všechny způsoby,“ prozrazují blogeři Marika a Jiří Kučovi (Kitchen Story).
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3455 kcal
- Bílkoviny 110 g
- Sacharidy 591 g
- Tuky 65 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.