Prosté, jednoduché, a přitom delikátní. Takové jsou halušky s brynzou a slaninou ve své originální podobě. Udělejte si doma nejtypičtější slovenské jídlo tak, jak je vaří na východním Slovensku. Stanislav Bakalár vás naučí správný postup, přidá vychytané tipy a vysvětlí, jaké suroviny použít. Od teď halušky s brynzou a slaninou zvládnete jako profík.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6408 kcal
- Bílkoviny 309 g
- Sacharidy 741 g
- Tuky 223 g
Postup přípravy
Autor: Stanislav Bakalár, z vydání Apetit 2013/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/5
Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu