Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (50x)
16. 2. 2016
Halušky s brynzou a slaninou
Apetit
Halušky s brynzou a slaninou
Apetit


Snadné
< 60 min
3,9 (50x)

Prosté, jednoduché, a přitom delikátní. Takové jsou halušky s brynzou a slaninou ve své originální podobě. Udělejte si doma nejtypičtější slovenské jídlo tak, jak je vaří na východním Slovensku. Stanislav Bakalár vás naučí správný postup, přidá vychytané tipy a vysvětlí, jaké suroviny použít. Od teď halušky s brynzou a slaninou zvládnete jako profík.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6408 kcal
  • Bílkoviny 309 g
  • Sacharidy 741 g
  • Tuky 223 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Stanislav Bakalár, z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Halušky s brynzou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu