Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,0 (1x)
24. 4. 2009
Jehněčí na grilu s hráškem a fetou


< 30 min
4,0 (1x)
Šťavnaté jehněčí v doprovodu lehké a svěží hráškové přílohy. Dobrou chuť!

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 241.25 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 13.25 g
  • Tuky 15.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jehněčí na grilu s hráškem a fetou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Domácí „kinder“ mléčný řez bez lepku

Je celiakie jen módní vlna? A proč má lepek tak špatnou pověst? Otázky, samé otázky!

Z médií a sociálních sítí by se mohlo zdát, že lepek je nepřítelem číslo jedna. Pro lidi s celiakií ano, těm i jeden drobek nevhodného pečiva nadělá pořádnou paseku ve střevech. Zbytku populace však spíš škodí lepek vynechávat. Při příležitosti Mezinárodního dne celiakie se pojďme podívat, jak vařit bez lepku a proč má lepek tak špatnou pověst.