Jednoduchý recept, který doporučujeme, pokud s jehněčím masem teprve začínáte.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na kuskus
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4694 kcal
- Bílkoviny 195 g
- Sacharidy 232 g
- Tuky 325 g
Postup přípravy
- Jarní jehněčí podle Apetitu aneb 20 nejlepších receptů na velikonoční pečínku Proč ochutnat kůzlečí nebo jehněčí maso?
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/4
Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky