Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,6 (22x)
18. 7. 2014
Řecké jehněčí s rýží


> 60 min
4,6 (22x)

Tohle jehněčí chutná nejlépe rovnou z hrnce! Jednoduše ho proto postavte doprostřed stolu a nechte, ať si každý nabírá sám. Podávejte s lehkým salátem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4219 kcal
  • Bílkoviny 170 g
  • Sacharidy 407 g
  • Tuky 153 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Famózní řecká kuchyně: Objevte chutné skvosty perly Středomoří! Proč ochutnat kůzlečí nebo jehněčí maso?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Řecké jehněčí s rýží

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet