Kořeněné jehněčí po marocku

Kořeněné jehněčí po marocku

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (1)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 145 kcal
Bílkoviny 0 g
Cukr 3 g
Tuky 14 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik
Jehněčí kotletky jsou na grilování ideální, můžete ovšem sáhnout i po těch běžnějších, vepřových. A stačí jen pár minut – aby zůstaly uvnitř šťavnaté!

Suroviny

4 ks
jehněčí kotleta
harissa 4 ČL
ostrá, pálivá pasta
olivový olej 1 PL
koriandr hrst
čerstvého, nemusí být
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
1. Naložte kotlety: harissu rozšlehejte s olejem, vložte do ní maso a čtvrt hodiny ho marinujte.

2. Rozpalte gril, kotlety osolte a opepřete. Dejte je na mřížku na plechu či pekáči a grilujte z každé strany asi čtyři minuty. Nechte minutku odpočinout a podávejte, případně posypané koriandrovými lístky. Skvělou přílohou je rýže nebo kuskus.

Obchod Apetit