Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,9 (14x)
18. 7. 2014
Jehněčí pečené na česneku a oreganu
Apetit
Jehněčí pečené na česneku a oreganu
Apetit


Snadné
> 60 min
2,9 (14x)

Naložte jehněčí do marinády s oreganem, česnekem a citronovou kůrou. Ideální pokrm na nedělní oběd. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4157 kcal
  • Bílkoviny 256 g
  • Sacharidy 235 g
  • Tuky 224 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7