Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,0 (1x)
1. 3. 2009
Jehněčí kotlety s hráškem a fetou


< 30 min
4,0 (1x)
Sváteční jarní večeře nebo nedělní oběd – ideální pro chvíle, kdy máte málo času na přípravu.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1470 kcal
  • Bílkoviny 88 g
  • Sacharidy 134.5 g
  • Tuky 63.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jehněčí kotlety s hráškem a fetou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Zmrzlina z cottage à la malinový cheesecake

Zmrzlinu ze tří surovin zvládne připravit každý! Potřebujete jen mixér a banán (a možná někdy ani ten ne)

Zapomeňte na zmrzlinovač, složité postupy i hodiny strávené v kuchyni. Když teploty šplhají nahoru, není lepší plán než zmáčknout tlačítko a za pár minut si dopřát poctivou domácí zmrzlinu. Bez vaření, bez čekání a bez složitých příprav. Domácí zmrzlina nemusí být žádná věda: stačí tři suroviny, jeden mixér a chuť na poctivou domácí zmrzlinu.