Do sklenice na šampaňské (takzvané flétny) vlijte Crème de Cassis a pak velmi opatrně, nejlépe po stěně skleničky, dolijte sektem. Obě ingredience musejí zůstat oddělené, abyste dosáhli krásného kontrastního efektu.
Buřtguláš je oblíbená česká klasika, jejíž recept nemá striktní obrysy. Jde o rychlou a levnou variantu klasického guláše, která se často připravuje pro velkou skupinu lidí, například na čundru nebo horách. Nejlepší na něm je, že na jeho...
Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...
Lámete si hlavu s tím, jak na veganskou verzi Pavlovy, bezé, makronek a dalších dezertů obsahujících našlehaný sníh z bílků? Zachrání vás aquafaba, voda, ve které jste namáčli cizrnu. Ačkoli se to zdá nepravděpodobné, sladké pečení bez...
Ekvádor je gastronomickou velmocí, do jejíž bohaté kuchyně se snadno zamilujete. Ztělesňuje různorodost a v tom tkví její krása.V Andách jídelníček odráží, jakým plodinám se daří ve zdejších vysokohorských podmínkách:...