Do sklenice na šampaňské (takzvané flétny) vlijte Crème de Cassis a pak velmi opatrně, nejlépe po stěně skleničky, dolijte sektem. Obě ingredience musejí zůstat oddělené, abyste dosáhli krásného kontrastního efektu.
Jsou lidé, kteří tvrdí, že není počasí, které by nebylo vhodné pro běh. Nejspíš sice převládají ti, kdo se běhu v mrazu a dešti vyhýbají, právě teď ale jaro přebírá nadvládu a možná i vy se chystáte vyběhnout. Kromě toho, že zkontrolujete,...
Jestli je něco typické pro jaro, je to příval energie a chuť odlehčit jídelníček, ozdravit jej a promyšleněji jej sestavovat. A je to tedy i skvělá příležitost, kdy do jídelníčku zakomponovat nejrůznější superpotraviny. Které? Máme pro vás...
Začít den s prázdným žaludkem? To u nás nehrozí. Ať už ráno chystáte jen něco rychlého s sebou, nebo si chcete vychutnat víkendovou pohodu, snídaně má jedno hlavní pravidlo: měla by zasytit a potěšit. Vybrali jsme pro vás osvědčené...
Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...
Jedna zapékací mísa, pár surovin a miliony zhlédnutí. Baked feta pasta se stala virálním hitem, který pobláznil TikTok i světové kuchyně. Přitom jde o jednoduchý recept, který zvládne úplně každý. Stačí sýr, rajčata a trouba – a máte večeři...
Svítek, nadýchaná placka ze základních surovin, je tradičním pokrmem české kuchyně. Připravoval se v chalupách našich prababiček a dodnes se drží na výsluní. Ať už obohacuje polévku, doprovází koprovou omáčku, nebo se podává nasladko, vždy...