0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s hroznovým vínem

Nejlepší je jíst hrozny čerstvé, dá se přidat do salátů, na ozdobu sýrů, pomazánek, ke sladkým i slaným pokrmům. Pravidelná konzumace hroznů podporuje střevní mikroflóru, a tím pádem i imunitu a schopnost metabolizovat cukry a tuky. Kromě toho má vliv i na hladinu cholesterolu, což zase znamená menší riziko ucpaných tepen, infarktu a kardiovaskulárních onemocnění. 

...

Vinná réva byla jednou z prvních rostlin, které člověk kultivoval. Původní formy pocházely z oblasti Střední Asie a Zakavkazska odkud se začaly šířit již před 130 miliony let! Dnes se víno pěstuje v mírném pásmu celého světa a produkce hroznů je druhá největší, hned po citrusových plodech.


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč