Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s hroznovým vínem

Hrozny jsou nejlepší čerstvé, dají se přidat do salátů, na ozdobu sýrů, pomazánek, ke sladkým i slaným pokrmům. Jak modré tak bílé hrozny se úspěšně lisují a nechávají kvasit na výrobu burčáku a následně vína. S hroznovým vínem se můžeme často setkat v sušené podobě rozinek.  

...

 

  • Vinná réva byla jednou z prvních rostlin, které člověk kultivoval. Původní formy pocházely z oblasti Střední Asie a Zakavkazska.
  • Dnes se víno pěstuje v mírném pásmu celého světa a produkce hroznů je druhá největší, hned po citrusových plodech.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč