Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rebarborový gin
Rebarborový gin
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rebarborový gin

4.8/5 Počet hodnocení: 6
Do 30 minut Velmi snadné Na cca 1,5 litru

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3477 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 349 g
Tuky 7 g
Vláknina 47 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rebarborový gin můžete popíjet s ledem, zředit sodou nebo použít do koktejlů.

Náš tip: Jak na rebarboru? 

 
Skryt pre seznam

Suroviny

gin 1 l
zázvor (čerstvý)
menší kousek nakrájený na plátky

Postup

1

Rebarboru nakrájejte a podrťte, nejlépe v hmoždíři (lze ji ale i nahrubo nasekat v robotu nebo ji trochu pomačkat šťouchadlem). Vsypte do uzavíratelné nádoby, přidejte cukr, gin, zázvor a rozříznutý vanilkový lusk a vyškrábnutou dřeň. Nechte alespoň týden či 14 dní stát na chladnějším temném místě.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2021/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2021/5

Apetit magazín