Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kokosová kaše s kešu

Kokosová kaše s kešu

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 1 porce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1800 kcal
Bílkoviny 28 g
Sacharidy 285 g
Tuky 58 g
Vláknina 29 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

datle 6 ks
velký
kokos 1 PL
strouhaný
kakao 1 PL
nepražený
kešú 1 ks
loupané
voda
dle potřeby
kustovnice
drcené

Postup

1

Všechny ingredience kromě poslední položky rozmixujeme najemno a dozdobíme goji a boby.

Tip: Pokud chcete mít krém sladší, můžete přidat lžičku sladidla (agávový sirup, kokosový cukr, jakonový sirup, xylitol…).

Foto: MagicStudio, AI generated

Autor: lchlebikova

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...