0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.4 / 5. Počet hodnocení: 12
Do 10 minut Velmi snadné 3-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1226 kcal
Bílkoviny 32 g
Sacharidy 192 g
Tuky 26 g
Vláknina 37 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Přidejte ovoce podle chuti, přednost ale určitě dejte tomu nesířenému!

Suroviny

vločky 1 hrnek
sušené ovoce 1 hrnku
mléko 2 hrnky
nízkotučné
vejce 1 ks
med 2 PL
záleží na sladkosti ovoce
vanilkový lusk 1 ks
sůl 1 špetka

Troubu předehřejte na 180 stupňů. Smíchejte vločky, sušené ovoce, vejce, mléko a med, sůl a přidejte dřeň vyškrábnutou z vanilkového lusku. Směs rozdělte do ohnivzdorných mističek, dejte do trouby a pečte asi půl hodiny.

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit