Nedovedete si představit ráno bez šálku kávy? Pokud patříte mezi milovníky tohoto nápoje, oceníte, jak lahodně chutná v mandlové kaši.
Suroviny
Postup
Do velké misky dejte lněná semínka, ovesné vločky, mandlové mléko, mandle, javorový sirup a espresso. Promíchejte. Přikryjte potravinářskou fólií a uložte na noc do lednice.
Ráno případně přidejte ještě trochu mandlového mléka na zředění konzistence a promíchejte. Rozdělte do misek a ozdobte mandlemi, javorovým sirupem, plátky banánu a chia semínky.
NĚCO NAVÍC
Pokud si potrpíte na dokonalé servírování, banán krátce před podáváním opečte na troše kokosového oleje na pánvi nebo ogrilujte. Opečené plátky potom položte na mandlovou kaši a dozdobte zbylými ingrediencemi.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- V zimě na jogurty zapomeňte, ideální snídaní jsou bleskové kaše: Upravte si zažívání a naberte energii, máme pro vás 15 receptů(15 receptů )
- Originální valentýnská snídaně: Jak připravit snídani na 21 způsobů pro zamilované(21 receptů )
- Recepty na nejlepší ovesnou kaši k snídani i obědu: Dopřejte si poctivou nálož energie a vlákniny!(18 receptů )