Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Louhovaná bulka se šunkou a rychle naloženými ředkvičkami
Louhovaná bulka se šunkou a rychle naloženými ředkvičkami
ZDROJ: Image Professionals
sdílet:

Louhovaná bulka se šunkou a rychle naloženými ředkvičkami

5/5 Počet hodnocení: 3
Do 20 minut Velmi snadné Pro 1 osobu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1366 kcal
Bílkoviny 79 g
Sacharidy 233 g
Tuky 2 g
Vláknina 34 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Když bylo v lednici vymeteno, poslední záchranu představoval chleba s hořčicí. Tohle je naše verze de luxe. Louhovaná bulka ovšem neobsahuje pouze hořčici, najdete v ní ještě krůtí šunku a rychle naložené ředkvičky. 

Související recepty

Suroviny

louhovaná bulka
hořčice hrubozrnná 1 ČL
nejlépe s medem
bylinky
mikrobylinky na posypání
Na naložené ředkvičky
ředkvičky 16 ks
jablečný ocet 160 ml
sůl 2 ČL
pažitka
nasekaná

Postup

1

Začněte ředkvičkami (uvedené množství vystačí na více než jeden sendvič, můžete je však podávat všude, kde byste si dali kyselou okurku). Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky. V míse smíchejte ocet, cukr a sůl do rozpuštění, přidejte ředkvičky a pažitku. Nechte zcela ponořené ředkvičky stát 30 minut.

2

Louhovanou bulku rozřízněte a spodní díl pomažte hořčicí. Posypte mikrobylinkami a obložte šunkou. Část ředkviček vyjměte z nálevu a nechte okapat. Položte ředkvičky na šunku a přiklopte horním dílem pečiva.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2022/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2022/9

Apetit magazín