Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,2 (11x)
16. 9. 2016
Krůtí sendvič


Snadné
< 20 min
4,2 (11x)

„Recept na tuhle bagetu vznikl vlastně úplnou náhodou, ihned se ale stal evergreenem! Možná i proto, že krůtí stehna zalévám teplým sádlem, ve kterém se právě dopekl bůček...“, říká Karolina Konečná z bistra Proti Proudu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na bylinkovou pastu

Na bazalkovou pastu

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1674 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 124 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost. 

Související články

Jak  napsat dobrý recept?

Recept není jen návod: Chce to kuchařské umění i empatii! Odkud berou foodblogeři nápady a jak je převádějí „na papír“?

Někdo rád vaří podle receptů, někdo podle toho, co mu lednička a spíž nabídnou. Pokud patříte mezi kuchaře, kteří jdou na jistotu, mají přesně odměřené suroviny a drží se postupu, jistě jste se už setkali s recepty různé kvality a úrovně. Ale vězte, že tvořit recept není jednoduchá disciplína! A ti nejpoctivější nad ním tráví často hodiny, ladí poměry a pečlivě sepisují ingredience i postup, aby výsledkem byl recept, podle nějž se jídlo vždy podaří. Nakoukněte s námi pod pokličky tvorby receptů.