Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Marinovaný kozí sýr
ZDROJ: Olive Magazine/Immediate Media
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 2
Do 20 minut Velmi snadné Na 1 sklenici

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2093 kcal
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 10 g
Tuky 220 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Chutná-li vám kozí sýr, počkejte v jakou lahůdku se promění, pokud ho naložíte do panenského oleje s kořením a bylinkami! Sklenička se sýrovými kuličkami může být i drobnou pozorností pro hostitele, chystáteli se na večírek či návštěvu.

Suroviny

pepř růžový 1 ČL
koriandrová semínka ½ ČL
žlutá část 1 citronu oloupaná v proužcích
česnek 1 stroužek
oloupaný a rozpůlený
tymián snítky
čerstvý
olivový olej panenský 200 ml

Postup

1

Odměřujte lžíce kozího sýra a tvarujte z nich kuličky. Spolu s ostatními surovinami je skládejte do uzavíratelné sklenice a průběžně zalévejte olivovým olejem. Uzavřete a nechte stát několik hodin, pak můžete podávat. V chladničce vydrží týden.

Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2021/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2021/8

Apetit magazín

Mazagran: Jak připravit osvěžující letní kávovou limonádu
  • Zajímavosti

Mazagran: Jak připravit osvěžující letní kávovou limonádu

Mazagran je dokonalý parťák pro horké letní dny. Unikátní spojení kávy a limonády přináší osvěžující a povzbuzující chuťový zážitek. Tento nápoj původem z Alžírska je dnes čím dál oblíbenější i v Evropě. Co dělá mazagran tak výjimečným a...