
Pečené kaštany s rozmarýnem
Pokud vám jdou kaštany špatně naříznout, můžete je předem krátce povařit nebo napařit, aby mírně změkly.
Vydání: 2018/12
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 500 g jedlých kaštanů
- 2–3 lžíce másla
- 4 snítky rozmarýnu
- 1 lžička soli
- kůra z 1 citronu
Příprava jídla
1 Troubu předehřejte na 200°C. Každý kaštan nařízněte nožem do kříže, potom je vsypte do pekáčku a pečte 30 minut, čas od času protřeste.
2 Potom přidejte máslo, rozmarýn, citronovou kůru a sůl. Promíchejte, dejte zpět do trouby a pečte ještě 10 minut, jednou dvakrát během pečení protřeste. Podávejte horké!
Přidat komentář