Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečené kaštany s rozmarýnem

Pokud vám jdou kaštany špatně naříznout, můžete je předem krátce povařit nebo napařit, aby mírně změkly.

Vydání: 2018/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT40M
Pečení 0:40
Chuťovka

Ingredience

    • 500 g jedlých kaštanů
    • 2–3 lžíce másla
    • 4 snítky rozmarýnu
    • 1 lžička soli
    • kůra z 1 citronu

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 200°C. Každý kaštan nařízněte nožem do kříže, potom je vsypte do pekáčku a pečte 30 minut, čas od času protřeste.

2 Potom přidejte máslo, rozmarýn, citronovou kůru a sůl. Promíchejte, dejte zpět do trouby a pečte ještě 10 minut, jednou dvakrát během pečení protřeste. Podávejte horké!

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jablečný punč

REKLAMA

Přidat komentář