Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,3 (28x)
25. 7. 2022
Pečené vepřové maso
Pečené vepřové maso


Snadné
> 60 min
3,3 (28x)

Na pečené vepřové maso v celku jsme použili vepřovou plec. Potřete ji grilovacím kořením, nebo jen solí, drceným pepřem a kmínem, dochuťte cibulí a česnekem a dejte péct. Společně s bramborovými knedlíky, zelím nebo špenátem je pečená plec úžasná jako nedělní oběd nebo rodinná večeře. Pečeni můžete připravit i z jiných druhů mas. Výborná je i krkovička, vepřová kýta či bůček.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 643.5 kcal
  • Bílkoviny 42.83 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 50 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: marcela.said

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečená hovězí žebra