Poctivá domácí tlačenka je bezkonkurenční. Co do ní dáte, to v ní také najdete a nic vás nepřekvapí. Zabíjačková tlačenka se tradičně podává s cibulkou, octem a plátkem chleba. Ovšem někdy je natolik výtečná, že ani žádná další ochucovadla nepotřebuje.
Suroviny
na 2,5kg tlačenky
Suroviny
na 2,5kg tlačenky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4071 kcal
- Bílkoviny 414 g
- Sacharidy 52 g
- Tuky 273 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/2
ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky