Na zelí a mase se shodli na focení všichni, někdo by dal přednost klasickým kynutým knedlíkům. Tahle volba je ale jen na vás!
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Na kynuté knedlíky vařené v ubrousku
Na dušené červené zelí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 10506 kcal
- Bílkoviny 410 g
- Sacharidy 1069 g
- Tuky 467 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí