Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
11. 9. 2023
Rakytníková dřeň
Image Professionals
Rakytníková dřeň
Image Professionals


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Vitamininy nabitou rakytníkovou dřeň použijte na dezerty, do jogurtu, smoothies, salátových zálivek, k ovesné kaši či jako základ omáček k masu. Lze ji přidat i do mrkvové nebo dýňové polévky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

800

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

800

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2.8 kcal
  • Bílkoviny 0.04 g
  • Sacharidy 0.41 g
  • Tuky 0.11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Marilyn_and_livers.jpg

V čem Marilyn Monroe předběhla svou dobu? Proč snídala vajíčka v mléce? A kterou zeleninu si nemohla odpustit?

Marilyn Monroe – hvězda filmu Někdo to rád horké a bohyně stříbrného plátna milovala jídlo i vaření. Psala vlastní recepty, které připravovala stále dokola, aby je vypilovala k dokonalosti. Jaký byl její jídelníček? Jedinečný a netypický! A většinu jídel si vařila opravdu sama, přestože si mohla dopřát vlastního kuchaře nebo večeře v restauracích.